Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Δράστε έξυπνα και αγοράστε την Forever Kids την καλύτερη πολυβιταμίνη για παιδιά


Μιχαήλ.Ι.Μαυροβουνιώτης Σεπτέμβριος 2015

Η καλύτερη πολυβιταμίνη για παιδιά
Έχετε ποτέ πλοηγηθεί στο διαδίκτυο πρόσφατα για  βιταμίνες  παιδιών; Αν ναι μπορεί να έχετε παρατηρήσει ένα πολύ δημοφιλές, εθνικό σήμα (brand,όνομα) βιταμινών που πρέπει να  σας δώσει λόγο ανησυχίας. Εδώ είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που περιέχει: καλαμπόκι υψηλής φρουκτόζης σιρόπι, τεχνητά αρώματα, και FD & C Κίτρινο # 6. Είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό ,λέω  με μετριοπάθεια, να κάνουν ένα συμπλήρωμα για την υγεία με συστατικά που έχουν αποδειχθεί ότι επηρεάζουν αρνητικά την υγεία. Αλλά δημοφιλή συμπληρώματα  για παιδιά γράφουν ότι «μοιάζουν με καραμέλα», και για να επιτευχθεί αυτή η ομοιότητα σημαίνει χρήση  αρκετών ανεπιθύμητων συστατικών, όπως η ζάχαρη και αρωματικές ουσίες. Προσέξτε και μην δώσετε στα παιδιά σας κάθε πολυβιταμινούχο σκεύασμα που περιέχει αυτά τα επιβλαβή συστατικά. Αντίθετα σας προτείνω να διαβάσετε περισσότερα για την καλύτερη πολυβιταμίνη για παιδιά  παρακάτω:

Στη  Forever Living, πιστεύουμε επίσης ότι τα παιδιά είναι έξυπνα. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε κάνει μασώμενη την  πολυβιταμίνη μας για παιδιά  Forever Kids Chewable Multivitamin  (η καλύτερη πολυβιταμίνη για τα παιδιά)   που περιέχει μόνο τα υψηλότερης ποιότητας και πιο ζωτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά. Έχουμε επίσης προσθέσει πρόσφατα σιδήρο,  ένα μέταλλο που συνήθως το έχουν τα παιδιά  σε ανεπάρκεια πράγμα που  την κάνει την καλύτερη πολυβιταμίνη για παιδιά και ενήλικες. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, η ανεπάρκεια σιδήρου "περιορίζει την παράδοση οξυγόνου στα κύτταρα, με αποτέλεσμα την κόπωση, την κακή απόδοση εργασίας και μειωμένη ανοσία».
 O σίδηρος είναι ένα από τα κεντρικής σημασίας συστατικά μιας υγιούς διατροφής και μπορεί να βοηθήσει στο να είστε σίγουροι πως το παιδί σας είναι υγιές και χαρούμενο.
Παραγγείλετε την καλύτερη πολυβιταμίνη για παιδιά : Forever Kids
210 50 18 493 και 69 38 979 887
Ένα άλλο βασικό συστατικό που κάνει το Forever Kids, την καλύτερη πολυβιταμίνη για τα παιδιά είναι τα φυτοθρεπτικά συστατικά, ή με άλλα λόγια, τα φυτικά θρεπτικά συστατικά που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι ουσίες αυτές παρέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην εξουδετέρωση  των επιβλαβών ελεύθερων ριζών.
Τα εύκολα μασώμενα  δισκία Forever Kids  περιλαμβάνουν  σε συμπυκνωμένες ποσότητες καρότα, παντζάρια, μπρόκολο, το σπανάκι, τα βατόμουρα, τα βακκίνια, τα μήλα, τις ντομάτες και τις φράουλες. Κρατάτε  στην παλάμη του χεριού σας έναν ολόκληρο τομέα παραγωγής !!! Η καλύτερη πολυβιταμίνη για παιδιά και ενήλικες !!!
Έτσι κάνετε στον εαυτό σας και στα παιδιά σας μια χάρη. Δώστε τους μια πολυβιταμίνη που ξεχωρίζει γιατί έχει  τα ίδια πρότυπα όπως το φρέσκο φαγητό που βάζετε στο τραπέζι. Η καραμέλα έχει ένα ρόλο στη διατροφή ενός παιδιού, αλλά δεν πρέπει να συγχέεται με το ρόλο μιας καλής πολυβιταμίνης.

Αυτά είναι τα φρούτα και τα λαχανικά που είναι τα συστατικά της  καλύτερης πολυβιταμίνης για παιδιά της Forever Kids:

1. Κόκκινο πιπέρι
2. Ντομάτα
3. Φράουλα
4.  Φρούτα Cranberry
5. ΦρούταAcai
6. Mangosteen
7.  Φρούτα Goji
8. Ρόδι
9. Φρούτα Blueberry
10. Μπρόκολο
11. Σπανάκι
12. Παντζάρι
13. Κουνουπίδι
14. Καρότο
15. Κολοκύθα
16. Σταφύλι
17.  Φρούτα ασερόλας
18. Μήλο
19. Λάχανο
20. Κρεμμύδι

Η Forever Kids Μασώμενη Πολυβιταμίνη, η καλύτερη πολυβιταμίνη για τα παιδιά δεν πωλείται στα καταστήματα, μπορείτε να την αγοράσετε εδώ σε απευθείας σύνδεση με το  κατάστημα λιανικής πώλησης της Αλόης
. Αν θα θέλατε να λάβετε 15% έκπτωση για τις παραγγελίες σας από 55 ευρώ ή περισσότερα, παρακαλώ τηλεφωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: 2105018493 και 69389979887.
Δώστε στα παιδιά σας μια υγιή πολυβιταμίνη, την καλύτερη πολυβιταμίνη για τα παιδιά. Θα αγαπήσετε αυτά τα μασώμενα δισκία που γίνονται από ωμά φρούτα και λαχανικά. Η καλύτερη πολυβιταμίνη για παιδιά: Forever Kids είναι απαλλαγμένη από τεχνητά χρώματα και αρώματα και δεν υπάρχει το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης .
Όλοι θέλουμε αυτό που είναι καλύτερο για τα παιδιά μας. Αν δώσουμε στα παιδιά μας το δώρο της ισορροπίας, ενώ είναι σε νεαρή ηλικία, , θα αναπτυχθούν σε υγιείς και ευτυχισμένους ενήλικες.