Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑΣ

POMESTEEN POWER

Tα αντιοξειδωτικά αποτελούν τα τελευταία χρόνια το πρώτο θέμα στην υγιεινή διατροφή και στην απόκτηση ευεξίας και είναι φυσιολογικό καθώς υπόσχονται, τόσο να διατηρήσουν τη νεανικότητα μας, όσο και να προφυλάξουν τη συνολική υγεία του οργανισμού μας.
Τα αντιοξειδωτικά είναι ενώσεις που δρουν προς εξουδετέρωση των αρνητικών επιδράσεων του οξυγόνου, προστατεύουν τα κύτταρα, δεσμεύουν και καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες ελαχιστοποιώντας ή και εξουδετερώνοντας τις βλαβερές συνέπειες  και έτσι θωρακίζουν την υγεία μας. Οι  ελεύθερες ρίζες είναι πολύ δραστικές χημικές ουσίες υψηλής ενέργειας που ψάχνουν σταθερά μόρια για να συνδυαστούν. Είναι ασταθή μόρια που παράγονται σε φυσιολογικές συνθήκες από το μεταβολισμό μας καθώς και από άλλες εξωτερικές επιδράσεις, όπως είναι η ρύπανση, η ηλιακή ακτινοβολία ,το κάπνισμα, τα τηγανητά φαγητά,κλπ.
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΛΑ
Φανταστείτε τον οργανισμό σας σαν ένα μήλο. Όσο δέχεται επιθέσεις από ελεύθερες ρίζες, το μήλο σταδιακά οξειδώνεται και σαπίζει. Τα αντιοξειδωτικά είναι οι ενώσεις που θα δημιουργήσουν μια ασπίδα προστασίας γύρω από το μήλο για να καθυστερήσουν ή και να σταματήσουν τις αρνητικές επιδράσεις από αυτές τις επιθέσεις.
ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
Πηγές αντιοξειδωτικών στοιχείων είναι
·        Τα φρούτα
·        Τα λαχανικά
·        Το πράσινο τσάι
·        Το κόκκινο κρασί
·        Καθώς και ορισμένοι ξηροί καρποί.
Ωστόσο υπάρχουν ορισμένα φρούτα που βρίσκονται σε πολύ υψηλές θέσεις στην κλίμακα των διαθέσιμων αντιοξειδωτικών. Στο Forever Pomesteen Power μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία σούπερ αντιοξειδωτικών τροφών
ΤΟ ΡΟΔΙ, ο καρπός της καλής τύχης και της μακροζωίας, ξεπερνάει κατά πολύ την ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα σε μονάδες ORAC (μέθοδο που μετράει την αντιοξειδωτική δράση των τροφών). Η συγκέντρωση του σε αντιοξειδωτικά και συγκεκριμένα σε πολυφαινόλες βρέθηκε ότι είναι πολύ υψηλότερη από αυτή του σταφυλιού, του πράσινου τσαγιού και του κόκκινου κρασιού. Οι ζουμεροί κόκκινοι καρποί του έχουν ευεργετική επίδραση, τόσο στην υγεία μας, όσο και στην ομορφιά μας. Το ρόδι διαθέτει  ανιτγηραντικές και αντιαλλεργικές ιδιότητες, συντελεί στην προστασία του ήπατος, των νεφρών, του ανοσοσποιητικού συστήματος, του DNA των κυττάρων, είναι ιδανικό για κατανάλωση μετά από εντατική άσκηση και ο κατάλογος δεν σταματάει εδώ. Στα πλεονεκτήματα του έρχεται να συγκαταλεγεί και η γλυκιά απολαυστική του γεύση.
ΤΟ ΜΑΝΓΚΟ , το εξωτικό φρούτο που διαθέτει ένα πλούτο αντιοξειδωτικών βιταμινών όπως οι Α,C και Ε αλλά και μεταλλικών στοιχείων όπως σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο και κάλιο, που όλα τους τα στοιχεία μπορούν να συντελέσουν στην ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας μας και να δράσουν ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Είναι επίσης πλούσιο στις ευεργετικές ξανθόνες.
ΤΑ ΜΟΥΡΑ και ειδικά τα βατόμουρα (rasberries), τα μύρτιλλα (blueberries) και τα φραμπουάζ ( blackberries) αποτελούν άριστη πηγή αντιοξειδωτικών, φλαβονοειδών και βιταμινών όπως A και C. Παράλληλα είναι φτωχά σε θερμίδες, λίπος και υδατάνθρακες.  Μετατρέπονται έτσι σε έναν πολύτιμο, πολύχρωμο θησαυρό. Βρίσκονται πάντα στις πρώτες θέσεις στις λίστες με τις σούπερ τροφές και έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες, προστατεύουν τα κύτταρα μας από την οξείδωση, συμβάλουν σε ένα υγιές καρδιαγγειακό σύστημα και στην υγεία του εντέρου.
ΤΟ ΑΧΛΑΔΙ είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, αλλά και σε βιταμίνη C και Β6, ασβέστιο, νιασίνη, φώσφορο και κάλιο. Το Forever Pomesteen Power κάνει την αντιοξειδωτική προστασία εύκολη υπόθεση.

10 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ
1.     Πιείτε το σκέτο- με την  ισχυρή φρουτένια γεύση.
2.     Διαλύστε το σε νερό- μετατρέπεται σε γευστικό χυμό για τα παιδιά.
3.     Προσθέστε το στο καθημερινό σας Aloe Vera Gel- δίνει στο χυμό της Αλόης υπέροχη φρουτένια γεύση για αυτούς που δεν μπορούν να τον πιούν σκέτο.
4.     Προσθέστε το σε σαμπάνια- για να δημιουργήσετε ένα υγιεινό Kir Royale.
5.     Προσθέστε το σε γιαούρτι- το μετατρέπει σε γευστικό επιδόρπιο για παιδιά και ενήλικες.
6.     Δοκιμάστε με το με κρέμα.
7.     Σε γλυκά με σαντιγύ και φρούτα- για να προσθέσετε φρουτένια γεύση και υγεία.
8.     Μετά την άσκηση σαν ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό τονωτικό.
9.     Παγώστε το και μετατρέψτε το σε παγάκια.
10.                        Παγώστε το και κάντε το γρανίτα για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Το Forever Pomesteen Power τα συνδυάζει όλα σε ένα αποκλειστικό μείγμα χυμών και εκχυλισμάτων φρούτων. Ξεκινήστε την ημέρα σας με 30ml συμπυκνωμένου χυμού Forever Pomesteen Power και εκμεταλλευτείτε τα πλήρη οφέλη των παραπάνω φρούτων. Αυτά τα 30ml θα βάλουν εύκολα και απλά όλα τα παραπάνω φρούτα στο καθημερινό διαιτολόγιο σας.

Γνωρίζατε ότι το Forever Pomesteen Power περιέχει εκχύλισμα από κουκούτσια σταφυλιού, που περιέχουν αντιοξειδωτικά όπως η ρεσβερατρόλη η οποία ασκεί θετική επίδραση στην καρδιά και στην προστασία των κυττάρων;

Μπορείτε να προμηθευθείτε το Forever Pomesteen Power τηλεφωνώντας στα
2110124130
2110124131
Και με ηλεκτρονική αγορά ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου